Logo

Kineserbiks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket oksekød
2 løg
40 g margarine
1 tsk karry
ca. 500 g gulerod
ca. 800 g hvidkål
4 dl kogende vand
1 dl lange ris
1 dl tomatpure
1 tsk salt
4 knivspids peber
 
Rens løgene og skær dem i terninger.
Rens gulerødderne og riv dem på det grove råkostjern.
Rens hvidkålen og snit den meget fint.
Kom margarinen og karryen i en gryde og gør det stegeklart.
Steg løg og kød heri, til kødet falder fra hinanden.
Tilsæt gulerødder og hvidkål og steg det med i 2 min.
Kom derefter resten af ingredienserne i gryden og kog retten ca. 20 min. til den er mør.
Server retten med groft brød eller flûtes, samt ketchup, kinesisk soja og
tabasco.
 
Tips: Spises med pinde

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.796 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Har du en airfryer?




Effektiv reklame - klik her