Logo

Kinawok de luxe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g oksemørbrad
1 lille løg
2 cm ingefær, frisk
4 spsk soyasauce
2 spsk tør sherry
1 porre
2 blegselleri stilke
100 g bønnespirer
2 spsk olie
1 tsk spidskommen

Afpuds og tør kødet.
Striml det fint og læg det i en skål.
Pil og hak løget fint.
Skræl ingefæren og hak den fint.
Bland soyasauce, sherry, løg og ingefær.
Hæld marinaden over kødet og lad det trække 15 min.
Skyl porren grundigt og skær den i 1/2 cm tykke, skrå snitter.
Skyl selleristilkene og skær dem i tynde skiver.
Skyl bønnespirerne og lad dem dryppe af.
Opvarm olien i en stor wok eller på en pande med høje sider.
Brun kødet med marinaden ved stærk varme i ca. 3 min.
Rør rundt hele tiden.
Tilsæt selleristilkene og porren og steg yderligere 2-3 min under fortsat omrøring.
Lad bønnespirerne stege med ca. 1 min under omrøring.
Krydr og smag evt. til med mere soyasauce.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 849 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Italiensk kødsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt kylling med agurkesalat og mangoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RispilafEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold kirsebærsuppe - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os