Logo

Kinesisk kalv i karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g løg
25 g chilipeber
1 1/4 kg kalvekød i tern
1 1/2 spsk karry
2 dl tør sherry
1 dl olie
5 fed hvidløg
2 1/2 dl hønsebouillon
Tilbehør: Kogte ris
 
Løg og chilipeber skæres i tynde skiver og blandes sammen med kødet,
sherry og karry.
Dæk med film og stil blandingen på køl og lad det trække 2 timer.
Varm olien op i en gryde.
Tilsæt skiver af hvidløg, kød og grønsager. Lynsteg det hele ved stærk
varme.
Tilsæt bouillon og lad retten koge et par minutter
Server kogte ris til.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 782 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kylling i wokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ærtegryde, friskEn moderne klassiker: Med citrongræs og basilikum sker der et grønt mirakel med denne...
• Laks med løvstikkeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os