Logo

Kinesisk hønsebryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g udbenet hønsebryst
2 æggehvider
1 spsk Maizena
2 spsk vegetabilsk olie

Sennepssaucen:
3 tsk sennepspulver
2 spsk sojasauce
1 tsk sukker
1 spsk vineddike
2 spsk hønsebouillon eller vand
1 spsk olivenolie
½ tsk sesamolie
Salt

Skær hønsebrystet i blyantstynde strimler.
Pisk æggehviderne femten sekunder og tilføj kødstrimlerne.
Rør godt rundt og kom majsmelet i.

Ophed langsomt olien på panden og svits kødet i et par minutter før det anrettes på et forvarmet fad.
Ingredienserne til sennepssaucen blandes og piskes fem sekunder, og hældes over det stegte kød.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 998 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?