Logo

Kinesisk kyllingepande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 pk.frossen kyllingebryst m/ben á 500 g
3 spsk citronsaft
3 spsk kinesisk soya
25 g margarine
3-4 porrer
250 g champignon
1 grøn peberfrugt
¾ dl vand
salt
peber

Læg kyllingebrystet til optøning, den nøjagtige tid der står på pakken.
Skær kødet fra benet og skær det dernæst i tynde strimler.
Lægges i en skål.

Pisk citronsaft og kinesisk soya sammen og hæld det over kyllingen.
Lad det trække ca. 15 min.

Skær porrer og champignon i tynde skiver .
Peberfrugterne i strimler.

Læg kyllingestrimlerne til afdrypning på et stykke køkkenrulle, ristes derefter på panden ved stærk varme.
Bland heri grønsagerne, steges indtil de er sprøde.
Hæld vand ved og krydr med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.793 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her