Logo

Kinesisk mørbradgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 mørbrad
1 stort løg
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 grøn peberfrugt
2 tomater
3 fed hvidløg
1 æble
1/2 l. bouillon
3 spsk soja
2 spsk tomatpure
1 stor spsk god honning 
et drys ingefær
 
Mørbrad rengøres og udskæres til bøffer som bankes let ud.
De brunes i olivenolie og lægges i et fad.
Løg og hvidløg brunes let.
Peber æble og tomater tilsættes og det hele simrer ca. 5 minutter.
Bouillon tilsættes og det smages til med soja, honning, tomatpuré og ingefær.
Det hele hældes over bøfferne og sættes i ovnen i ca. 15 minutter ved 175ºC.
Serveres med basmati ris.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.724 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skinkeculotte og mvnteis med jordbærEn skinkeculotte er passende til 4 personer. Er man færre, så smager kødet også fint koldt...
• Indbagt kylling med farsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SquashfrikadellerLige nu er der masser af friske, danske squash. Giv dem hovedrollen til aftensmaden i...
• Salvie-ymer is, kold suppe af vilde rosenbladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os