Logo

Kinesisk mørbradgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 mørbrad
1 stort løg
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 grøn peberfrugt
2 tomater
3 fed hvidløg
1 æble
½ l. bouillon
3 spsk soja
2 spsk tomatpure
1 stor spsk god honning 
et drys ingefær
 
Mørbrad rengøres og udskæres til bøffer som bankes let ud.
De brunes i olivenolie og lægges i et fad.
Løg og hvidløg brunes let.
Peber æble og tomater tilsættes og det hele simrer ca. 5 minutter.
Bouillon tilsættes og det smages til med soja, honning, tomatpuré og ingefær.
Det hele hældes over bøfferne og sættes i ovnen i ca. 15 minutter ved 175ºC.
Serveres med basmati ris.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.566 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her