Logo

Kinesisk pande med skinkekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g skinkekød
¼ hvidkål ca. 350 g
2-3 porrer
1 pose friske bønnespirer
250 g champignon
1 ½ spsk olie
salt, peber
2 dl vand
2-3 spsk soja
1 tsk majsstivelse
 
Snit hvidkålen fint og skær porre og champignon i skiver.
Skær kødet i tynde strimler og rist i en wok eller pande i meget varm olie.
Tag kødet af panden og svits hvidkål og porrer under omrøring.
Tilsæt bønnespirer efter ca. 5 min.
Rør vand, soja og majsstivelse sammen og hæld det på panden.
Lad grønsagerne snurre et par minutter og smag til med salt og peber.
Bland kødet i grønsagerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.482 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her