Logo

Kinesisk pande med skinkekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g skinkekød
¼ hvidkål ca. 350 g
2-3 porrer
1 pose friske bønnespirer
250 g champignon
1 ½ spsk olie
salt, peber
2 dl vand
2-3 spsk soja
1 tsk majsstivelse
 
Snit hvidkålen fint og skær porre og champignon i skiver.
Skær kødet i tynde strimler og rist i en wok eller pande i meget varm olie.
Tag kødet af panden og svits hvidkål og porrer under omrøring.
Tilsæt bønnespirer efter ca. 5 min.
Rør vand, soja og majsstivelse sammen og hæld det på panden.
Lad grønsagerne snurre et par minutter og smag til med salt og peber.
Bland kødet i grønsagerne.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.023 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frikassé med sommergrønt og marcipankage med bærVi har brugt svinekød til weekendens lyse gryderet med friske krydderurter. Desserten er...
• Portvinglacerede vagtlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillet MakrelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Clafouti med pærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!