Logo

Kinesiske nudler med alt godt fra havet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk olie
50 kg champignoner
4 stk springløg skåret i ringe
1 fed hvidløg (presset)
50 g kinarejer
350 g kogte nudler
1 ds muslinger (sier)
150 g hummerhaler
2 spsk soya
2 spsk tør sherry
lidt ingefær
pynt med rejer

Varm olien i wokpanden og steg springløgen, hvidløg og med lidt ingefær i ca 1 minut.

Tilsæt champignonerne og steg dem i ca 2-3 minutter. Kom resten af ingredienserne i og gennemvarme dem i 5-7 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.455 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her