Logo

Kinesiske nudler med alt godt fra havet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 spsk olie
50 kg champignoner
4 stk springløg skåret i ringe
1 fed hvidløg (presset)
50 g kinarejer
350 g kogte nudler
1 ds muslinger (sier)
150 g hummerhaler
2 spsk soya
2 spsk tør sherry
lidt ingefær
pynt med rejer

Varm olien i wokpanden og steg springløgen, hvidløg og med lidt ingefær i ca 1 minut.

Tilsæt champignonerne og steg dem i ca 2-3 minutter. Kom resten af ingredienserne i og gennemvarme dem i 5-7 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 658 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jomfruhummere med hvidløg og citronsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pizza med løg og ansjoserDenne pizza laves blandt andet med løg og ansjoser, og helt uden os. Prøv den til frokost,...
• Grillede hornfisk og fennikel med ærtedressingNår du grillsteger fisk, er det vigtigt at lade fisken passe sig selv, mens den steger....
• Citronfromage - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os