Logo

Klassisk burger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Klassisk burger

 

Lav en klassisk burger, det er god fingermad - populært og så smager det herligt

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 8 min.

 

Bøffer:

250-300 g hakket oksekød

1 spsk revet løg

1 tsk worcestershiresauce

½ spsk olie

 

Dressing:

2 spsk mayonnaise

1 spsk ketchup

2 tsk hakkede syltede agurker

½ tsk sukker

salt og peber

 

Endvidere:

2 skiver ost (kan udelades)

2 burgerboller

4 salatblade

1-2 tomater

2 tynde skiver løg

1-2 syltede agurker

*

 

Ælt kødet med løg, worcestershiresauce, salt og peber.

Form det til 2 flade bøffer - lidt større end bollerne.

Rør dressingen sammen, og smag til med salt og peber.

Steg bøfferne på en varm pande eller grill i 3-4 min. på hver side.

Læg en skive ost på hver bøf, og lad den smelte lidt (kan udelades).

 

Lun bollerne, Væk dem, og smør dem med dressing.

Læg salatblade, tomatskiver og bøffer på underballen.

Fordel løg og syltede agurkeskiver ovenpå, og slut af med overbolien.

 

TIPS: Vil du have fingermad, så se også Pitabrød med carpaccio og grønsager  og Wrap med bøf og salat



 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 23 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fiskeburger med let remouladeEn god måde at få både børn og voksne til at spise mere fisk. I stedet for torskefileter...
• FiskeburgerUgens fiskeret vil helt sikkert også friste børn og unge: Sprødstegte fiskestykker...
• Fiskeburger med let remouladeEn god måde at få både børn og voksne til at spise mere fisk. I stedet for torskefileter...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os