Logo

Klassisk burger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Klassisk burger

 

Lav en klassisk burger, det er god fingermad - populært og så smager det herligt

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 8 min.

 

Bøffer:

250-300 g hakket oksekød

1 spsk revet løg

1 tsk worcestershiresauce

½ spsk olie

 

Dressing:

2 spsk mayonnaise

1 spsk ketchup

2 tsk hakkede syltede agurker

½ tsk sukker

salt og peber

 

Endvidere:

2 skiver ost (kan udelades)

2 burgerboller

4 salatblade

1-2 tomater

2 tynde skiver løg

1-2 syltede agurker

*

 

Ælt kødet med løg, worcestershiresauce, salt og peber.

Form det til 2 flade bøffer - lidt større end bollerne.

Rør dressingen sammen, og smag til med salt og peber.

Steg bøfferne på en varm pande eller grill i 3-4 min. på hver side.

Læg en skive ost på hver bøf, og lad den smelte lidt (kan udelades).

 

Lun bollerne, Væk dem, og smør dem med dressing.

Læg salatblade, tomatskiver og bøffer på underballen.

Fordel løg og syltede agurkeskiver ovenpå, og slut af med overbolien.

 

TIPS:

Vil du have fingermad, så se også Pitabrød med carpaccio og grønsager  og Wrap med bøf og salat


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 



 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 104 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kyllingeburger med champignon a la cremeKødet er serveret på ristet brød med en lækker champignoncreme. Brug gerne lidt...
• Fiskeburger med let remouladeEn god måde at få både børn og voksne til at spise mere fisk. I stedet for torskefileter...
• Karryburger med myntedressingKødet er æltet sammen med karry og bøfferne serveret i lune indiske naanbrød, pitabrød...
• Varm æblekage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os