Logo

Kogt medister med urtefrikassé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g medister
1 porre, i skiver
2 gulerødder, tern
¼ lille knoldselleri, tern
300 g kartofler, tern
1 bouillon-terning
1 ptpersille, finthakket
Maizena
salt / peber

De skyllede og skårne grønsager koges møre i letsaltet vand.
Medister sættes over at koge ved svag varme i ca. 8-10 minutter i bouillon.
Bouillonen sigtes og medister holdes varm.
Kog bouillonen op og jævn den med Maizena udrørt i koldt vand.
Vend alle grønsager og den finthakkede persille i og kog let op.
Anret sammen med medister, som er skåret i mindre stykker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.768 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her