Logo

Kogt medister med urtefrikassé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
450 g medister
1 porre, i skiver
2 gulerødder, tern
1/4 lille knoldselleri, tern
300 g kartofler, tern
1 bouillon-terning
1 ptpersille, finthakket
Maizena
salt / peber

De skyllede og skårne grønsager koges møre i letsaltet vand.
Medister sættes over at koge ved svag varme i ca. 8-10 minutter i bouillon.
Bouillonen sigtes og medister holdes varm.
Kog bouillonen op og jævn den med Maizena udrørt i koldt vand.
Vend alle grønsager og den finthakkede persille i og kog let op.
Anret sammen med medister, som er skåret i mindre stykker.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 648 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bacalao – Klipfisk i fadBacalao betyder på spansk egentlig blot klipfisk, men bruges også om retten her, hvor...
• Lammekoteletter med kartofler og ostedrysEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Braiseret lammeskank med strimler af grønsagerPrøv lammeskank braiseret som aftensmad for hele familien. Lammeskank er let at lave og...
• Ananas bagt med vaniljeAnanas bagt med vanilje er en dejlig opskift på en lækker dessert. Karamellen giver...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!