Logo

Kogt medister med urtefrikassé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
450 g medister
1 porre, i skiver
2 gulerødder, tern
1/4 lille knoldselleri, tern
300 g kartofler, tern
1 bouillon-terning
1 ptpersille, finthakket
Maizena
salt / peber

De skyllede og skårne grønsager koges møre i letsaltet vand.
Medister sættes over at koge ved svag varme i ca. 8-10 minutter i bouillon.
Bouillonen sigtes og medister holdes varm.
Kog bouillonen op og jævn den med Maizena udrørt i koldt vand.
Vend alle grønsager og den finthakkede persille i og kog let op.
Anret sammen med medister, som er skåret i mindre stykker.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 519 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rødstegt chililaksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hamburgerryg med grøntEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Skinkesteg med feta, chili og figenchutneyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris à la mande 7En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os