Logo

Kogt rødfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Skrab skindet og skær fisken i passende stykker.
Læg den i gryden eller fiskekedlen i koldt vand med ca. 1 håndfuld salt.
Når vandet koger skal den have lov til at stå og simre lidt tid.
Lav en opbagt sauce af kartoffelvand, fiskesuppe og mælk.
Rør 1-2 æggeblommer med saften af 1/2-1 citron.
Kom nu 1/4 kop mælk heri.
Hæld derefter lidt af den kogende sauce i, idet de stadig rører rundt i
æggeblommerne.
Hæld derefter dette over i den varme sauce, som hvis de følger denne
fremgangsmåde, bogstaveligt talt aldrig skiller ad.
Denne citronsauce kan de også bruge til andet end rødfisk.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 618 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegte poussiner med kartofler. salvie og baconDer er noget meget sødt over det der med minikyllinger, og når man bager kartoflerne i...
• Kartoffel-tortilla 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tomatomelet med peberfrugter i tagineEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tykke pandekager med æblemosUSA møder Danmark i denne dessert; vi har parret de gode, tykke amerikanske...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os