Logo

Kogte brisler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g brisler
salt
1 spsk citronsaft
 
Vand brislerne ud i en stor skål i svagt rindende vand 10-15 minutter.
Gnid brislerne fri for blodrester.
Kom brislerne i en gryde og dæk dem med koldt vand tilsat salt og citronsaft.
Kog brislerne ved svag varme under låg 10-15 minutter.
Tag brislerne op og fjern sener og hinder.
Læg dem i et let pres, fx. mellem to skærebrætter til de føles faste.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 579 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ristet hornfisk med blåmuslingerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gullaschsaute En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Savoykål med kalkunfyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RabarberrisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os