Logo

Kogte lakseskiver i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg lakseskiver
salt og peberkorn
laurbær
1 citron
1 løg
hakket dild
evt. ½ bæger cremefraiche eller smør


Skyl laksen med koldt vand, dup den tør med køkkenrulle og dryp den med saften af ½ citron.
1 liter vand med salt, laurbærblad, peberkorn og saften fra den anden halve citron bringes i kog i trykkogeren.
Lakseskiver lægges i og gryden lukkes og koges ca 8 minutter på kogetrin I
Afkøl gryden og luk den op.
Laksen kan serveres med smeltet smør og drysset med hakket dild eller kold med cremefraiche iblandet hakket dild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.176 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her