Logo

Kogte skovduer i tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 skovduer - ældre duer kan bruges
suppevisk
1 løg
4 hele nelliker
8-10 hele peberkorn
2 laurbærblade
evt. 10-15 porseblade
 
Sauce:
50 g smør/margarine
1 lille revet æble
1 lille revet løg
4 spsk hvedemel
suppe
koncentreret tomatpuré
 
Løskogte ris: 3/4-1 dl rå ris pr. person
Frosne ærter
 
Læg duerne i en gryde, dæk dem med vand, bring dem i kog og fjern
skummet.
Tilsæt salt, suppevisk, løg, hvori er sat 4 hele nelliker, peberkorn,
laurbærblade og evt. porseblade.
Kog duerne ved svag varme til de er møre, ca. 2 timer, men afhængigt af
duernes alder.
Tag en due op og prøv forsigtigt, om kødet kan løsnes fra benene.
Si suppen.
Tilbered saucen som afbagning.
Smelt fedtstoffet i gryden, kom æble og løg i og svits det let, før melet
bages sammen med det og suppen tilsættes.
Smag saucen til med koncentreret tomatpuré.
De løskogte ris blandes med de optøede, varme ærter og lægges på et
fad.
Duerne deles i halve og lægges på risene.
Hæld lidt af saucen oven.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 571 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Braiseret oksesteg med grønsagerHer er opskriften på en nem og lækker aftensmad til hele familie. Perfekt som lækker...
• Marineret, stegt laks + Vanilleis med cola-sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cowboy bøfEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Babyananas med marengsSpændende dessert med ananas og marengs, der er let at tilberede.
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os