Logo

Kold pasta med skaldyr og urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kold pasta med skaldyr og urter

 

Glem alt om klistrede pastasalater. Denne kolde pastaservering er frisk og let i smagen. Dressingen giver en god smag til grønsager og skaldyr.

Hurtig aftensmad på under 20 minutter. Jo, det kan sagtens lade sig gøre. Du får her opskriften på nem aftensmad, som er let at lave...Velbekomme

Til 4 personer

 

# Ingredienser

175 g pasta, gerne conchiglie (den muslingeformede)

1 spsk god mayonnaise

1 dl kærnemælk

et par dråber tabasco

½ citron, saften af

1 fennikel eller 125 g friske, grønne asparges

10 radiser

200 g rejer, krebsehaler og/eller hummerkød (evt. optøede)

1 lille potte purløg, finthakket

1 lille potte dild, finthakket (alternativt karse)

salt og peber

ekstra urter til drys

 

* Tilberedning

1. Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisningen på pakken.

Hæld vandet fra, og lad pastaen køle helt af.

 

2. Lav imens dressingen ved at piske mayonnaisen sammen med kærnemælken lidt ad gangen. Smag til med tabasco og citronsaft.

 

3. Skær fennikel og radiser i tynde skiver, brug gerne et mandolinjern.

 

4. Vend pasta, fennikel, radiser, skaldyr og urter med dressingen.

Smag til med salt, peber og evt. mere kærnemælk, citronsaft og/eller tabasco.

Drys med urter og server.

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 447 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?