Logo

Kold roastbeef med citronsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 1/2 kg kold roastbeef
5 citroner
1 tsk salt
3 røde chilier udkernet og finthakket
5 spsk persille finthakket
5 spsk ekstra jomfruolivenolie
1 frisésalat
2 radicchiosalat
4 hjerter af romainesalat
ca. 75 g parmesan
 
Skræl citronerne, skær dem i tern og læg dem på et stort fad.
Drys med salt, chili og persille og hæld olien over.
Lad det trække, mens kødet skæres i skiver.
Riv salaten groft og læg den i en stor skål.
Skræl parmesanspåner ud over og hæld citronternene i.
Gem lidt af begge dele til pynt.
Bland det hele godt.
Fordel kød og salat på to store fade og smag evt. til med mere olie eller citronsaft.
Pynt med lidt citrontern og parmesanspåner. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 887 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fondue bourguignonneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pikante kyllingelårEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gratineret BurritoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladetarteletter med hvid chokolademousse og hindbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os