Logo

Kold roastbeef med citronsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 ½ kg kold roastbeef
5 citroner
1 tsk salt
3 røde chilier udkernet og finthakket
5 spsk persille finthakket
5 spsk ekstra jomfruolivenolie
1 frisésalat
2 radicchiosalat
4 hjerter af romainesalat
ca. 75 g parmesan
 
Skræl citronerne, skær dem i tern og læg dem på et stort fad.
Drys med salt, chili og persille og hæld olien over.
Lad det trække, mens kødet skæres i skiver.
Riv salaten groft og læg den i en stor skål.
Skræl parmesanspåner ud over og hæld citronternene i.
Gem lidt af begge dele til pynt.
Bland det hele godt.
Fordel kød og salat på to store fade og smag evt. til med mere olie eller citronsaft.
Pynt med lidt citrontern og parmesanspåner. 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.179 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?