Logo

Kotelet med æble og løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Også en kotelet kan en gang imellem tåle lidt afveksling: Prøv den engang med forårsløg, æble og merian ...

Også en kotelet kan en gang imellem tåle lidt afveksling: Prøv den engang med forårsløg, æble og merian

 

150 g forårsløg

1 rødt æble

2 svinekoteletter à 200 g

salt, peber, muskat og lidt sukker

olie til at stege i

4 stilke merian

*

A. Forårsløg gøres i stand og skæres i tynde ringe.

Æblet halveres, udkernes og skæres i tynde både.

Svinekoteletter krydres med salt og peber.

På en stor pande varmes 3 spsk olie op.

Koteletterne brunes stærkt på begge sider i 1 min.

De lægges i et ildfast fad, og der lægges 2 stilke merian over hver (eller der drysses ½ tsk tørret merian over hver).

 

B. Koteletterne steges møre 12-14 minutter i den forvarmede ovn ved 180˚C. Forårsløg og æble steges let 3-4 minutter i stegefedtet på panden.

Bladene nippes af 2 stilke merian, hakkes og tilsættes (eller ½ tsk tørret merian).

Det krydres med salt, peber, muskat og lidt sukker og serveres til koteletterne.

 

Pr. portion: 39 g protein, 24 g fedt, 16 g kulh. = 440 kcal - 1840 kj

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.371 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her