Logo

Koteletter med banankarry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

4 svinekoteletter

20 g smør

1 lille løg

1 tsk karry

1 dl fløde

3 bananer

1 dl kokosmel

 

Svinekoteletterne brunes i smørret ca. 3 min på hver side og lægges i et lille fad ef­ter stegning.

Løget fintsnittes og svitses i det resterende fedtstof.

Karry ristes med ved løgene, og fløden spædes ved.

Saucen hældes over koteletterne.

Bana­nerne flækkes på langs og lægges over koteletter med løg.

Kokosmel drysses over til sidst og retten gratineres i ovn ved 200°C ca. 15 min.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 842 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krydderstegt kylling med linserBåde kyllingekødet og linserne er krydret med en spændende blanding af tørrede krydderier,...
• Varme supper til kolde dageFyldige supper med masser af kraft og smag, som er skønne i en kold vintertid. Server...
• Stuvede bønner med paneret flæskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stikkelsbær CrumbleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!