Logo

Krabbe, avocado, tomat og kartoffeltern

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

I udlandet kan dette tårn kaldes for en tian - muligvis, men føj hvor smager det lækkert

800 g kogt krabbe
salt og peber
1 citron
2 bagekartofler
3 spsk mayonnaise
4 avocado
2 bøftomater
2 håndfulde rucola
Pynt: 8 stilke frisk koriander

 

A. Krydr krabbekødet med salt og peber og tilsæt lidt citronsaft.

Skær kartoflerne ud i 5 mm terninger, som koges 5 min. og skylles under koldt vand. Dryp kartoflerne af og bland dem med mayonnaise.

B. Skær avocado i 5 mm terninger og vend med lidt citronsaft.

Fjern kernerne i tomaterne og skær dem i 5 mm terninger.

Vask rucola.

Anretning:
C. Læg rucolaen på tallerkener, derefter kartoffelblanding, avocadotern, tomat og krabbekød på toppen.

Pynt med 2 stilke koriander på hvert "tårn".

 

Tips: I udlandet kan dette "tårn" kaldes for en tian.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.112 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?