Logo

Krabbe, avocado, tomat og kartoffeltern

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

I udlandet kan dette tårn kaldes for en tian - muligvis, men føj hvor smager det lækkert

800 g kogt krabbe
salt og peber
1 citron
2 bagekartofler
3 spsk mayonnaise
4 avocado
2 bøftomater
2 håndfulde rucola
Pynt: 8 stilke frisk koriander

 

A. Krydr krabbekødet med salt og peber og tilsæt lidt citronsaft.

Skær kartoflerne ud i 5 mm terninger, som koges 5 min. og skylles under koldt vand. Dryp kartoflerne af og bland dem med mayonnaise.

B. Skær avocado i 5 mm terninger og vend med lidt citronsaft.

Fjern kernerne i tomaterne og skær dem i 5 mm terninger.

Vask rucola.

Anretning:
C. Læg rucolaen på tallerkener, derefter kartoffelblanding, avocadotern, tomat og krabbekød på toppen.

Pynt med 2 stilke koriander på hvert "tårn".

 

Tips: I udlandet kan dette "tårn" kaldes for en tian.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.831 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blomkål med kartoflerPrøv dette indiske inspirerede ret med blomkål, spidskommen, chili og kartofler som let...
• Letsprængt Lammeryg m/ mandelspinat.En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bøf med champignon og myntekartofler En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin-grappasyltet sveske i sprødt orangerørEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!