Logo

Krabbe, avocado, tomat og kartoffeltern

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

I udlandet kan dette tårn kaldes for en tian - muligvis, men føj hvor smager det lækkert

800 g kogt krabbe
salt og peber
1 citron
2 bagekartofler
3 spsk mayonnaise
4 avocado
2 bøftomater
2 håndfulde rucola
Pynt: 8 stilke frisk koriander

 

A. Krydr krabbekødet med salt og peber og tilsæt lidt citronsaft.

Skær kartoflerne ud i 5 mm terninger, som koges 5 min. og skylles under koldt vand. Dryp kartoflerne af og bland dem med mayonnaise.

B. Skær avocado i 5 mm terninger og vend med lidt citronsaft.

Fjern kernerne i tomaterne og skær dem i 5 mm terninger.

Vask rucola.

Anretning:
C. Læg rucolaen på tallerkener, derefter kartoffelblanding, avocadotern, tomat og krabbekød på toppen.

Pynt med 2 stilke koriander på hvert "tårn".

 

Tips: I udlandet kan dette "tårn" kaldes for en tian.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.535 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalveschnitzler og hvid chokolademousseEn smørstegt, sprød og saftig kalveschnitzel er en lækkerbisken, og bagt spidskål og en...
• Svinemørbrad med paprikasauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Koteletter med fennikel + Appelsiner med kyseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid chokolademousse med blåbærChokolade er og vil altid være en sand vinder! Denne opskrift på hvid chokolademousse med...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os