Logo

Krabbecocktail + Sømandsbøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krabbecocktail + Sømandsbøf

2 spsk blød flødeost

1 spsk tør sherry

100 g mayonnaise

1 tsk revet løg

1 tsk revet peberrod

1 tsk rosenpaprika

det inderste af 1 salathoved

1 lille ds krabbekød

½ cm salatagurk

dild eller persille hakket

Tilbehør: ristet franskbrød

*

Mos osten og rør den op med sherry.

Tilsæt mayonnaise og smag til med revet løg, peberrod og rosenpaprika.

Snit de små salatblade fim og fordel dem i 4 portionsglas.

Befri krabbestykkerne for even­tuelle membraner og kom dem i glassene.

Riv agurken groft på rå­kostjernet, tryk den let af i køkkenrulle og læg også den i glassene.

Fordel saucen over indholdet og drys med dild eller persille.

Server varmt, ristet franskbrød til.

Madopskrift billede

Sømandsbøf

500 g reelt oksekød

smør eller margarine

1 porter/mørk øl

2 laurbærblade

salt og peber

200 g perleløg

600 g bagekartofler

Tilbehør: brød, persillesmør

*

Puds kødet af og skær det i strimler på størrelse med en lillefinger.

Brun dem ved god varme i fedtstof i en stegegryde.

Tilsæt porter, laurbærblade, salt, peber og ca. 2 dl kogende vand.

Dæmp varmen og lad retten snurre under låg i ca. 45 minutter.

Tilsæt pillede løg og kartoflerne, der er delt i terninger.

Lad retten snurre videre i endnu ca. 45 minutter.

Server med persilledrys og brød og persillesmør til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.411 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her