8 stk kyllingebryst 
ca. 1.2 kg små kartofler 
6-8 spsk  smør Lurpak eller Kærgården 
500 g  bønner 
fin hakket persille frisk eller tørret 
lidt laurbærblade 
basilikum 
3 fed hvidløg 
1 citron 
salt/peber 
oliven olie 
ca. 1 flaske hvidvin 
 
Start med at tænde ovnen på 200ºC. 
Du skal rive 4 stk langt folie i stykker, de skal ca. være en god meters 
penge, læg det dobbelt sammen. 
Læg 1 lille håndfuld laurbærblade midt på foliet, derefter en lille håndfuld bønner, læg 2 kyllingefilet oven på bønnerne, drys lidt salt/peber ud på fileterne, samt lidt basilikum. hæld lidt olivenolie ud over kyllingen, samt lidt af den friskpressede citron. 
Nu skal folien lukkes, bøj den lange ende op til den anden, siderne foldes af flere gange så det er helt tæt. 
Hæld ca. 3 dl hvidvin ned i folien og luk toppen, lige som siderne, så 
hvidvinen ikke løber ud.
De skal bages i ovnen i ca. 20 min. 
Når kyllingen er færdig, så skal den stå at trække i 5 min. 
Kog kartoflerne, hæld vandet fra, kom smørret ned til kartoflerne, samt 
persillen og rør det rundt, så smør og persillen fordeler sig på alle 
kartoflerne.
Retten er nu klar til at blive serveret. 
Man kan evt. servere en let salat til, samt flûtes.