1 kg frosne optøede kyllingebryststykker 
25 g smør 
1 tsk ostindisk karry 
2 finthakkede løg (ca. 100 g) 
2 finthakkede æbler fx cox orange (ca. 200 g) 
3 dl hønsebouillon 
150 g flødeost til madlavning 
½ tsk groft salt 
friskkværnet peber 
 
Pynt: Fintsnittet porre 
Tilbehør: Løse ris og porrer.
    
Fjern skind og ben fra kyllingestykkerne og skær kødet i tynde strimler. 
Smelt halvdelen af smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. 
Svits halvdelen af karry, løg, æble og kyllingekød i ca. 2 min. 
Hæld blandingen i en skål. 
Kom resten af smørret i sauterpanden. 
Svits den anden halvdel af ingredienserne. 
Kom den første portion tilbage i panden og hæld bouillon ved. 
Tilsæt flødeost i mindre portioner og varm retten igennem til flødeosten er smeltet. 
Smag til med salt og peber.