Logo

Kyllingebryst i kokosmælk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingebryst i kokosmælk

4 kyllingebryster

10 kaffirlimeblade

200 g cashewnødder

2 spsk vegetabilsk olie

1 spsk jordnøddesmør

1 spsk chiliolie

2 dåser usødet kokosmælk (a 4 dl)

4 spsk østerssauce

 

Skyl og dup kyllingebrysterne tørre, og skær dem i strimler.

Skyl kaffirlimebladene ganske kort, og dup dem tørre.

Hak cashew­nødderne groft.

Varm olien op i wokken, brun strimler af kyllingebryst heri sammen med jordnøddesmørret, tilsæt kaffirlimebladene, dryp chiliolien over, og lad det hele stege videre.

Hæld derpå kokosmælken ved, rør østerssaucen i, og lad det simre i ca. 5 min.

Drys de hakkede cashewnødder over den færdige ret.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.396 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?