Logo

Kyllingebryst i paprikasauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 stk marinerede kyllingebrystfileter
2 ds cocktailpølser
2 gl. champignon
Margarine
Salt, peber
 
Paprikasauce:
2 breve Bretagne sauce fra Knorr
100 g smør
5 dl mælk
 
Kyllingebrystfileterne skæres i grove strimler, og brunes af på panden.
Champignon og cocktailpølser kommes ved og brunes med til kødet er
mørt.
Krydres med salt og peber.
Til paprikasaucen smeltes smøret ved svag varme i en gryde.
Posernes indhold kommes i og piskes sammen.
Mælk tilsættes og saucen piskes godt igennem og koger et par minutter.
Hældes på panden og simre ved svag varme sammen med yllingestykkerne
ca. 5 minutter.
Serveres med løse ris.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.290 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?