Logo

Kreolerkylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg kylling parteret i 12 dele
2 spsk cajunkrydderi
½ tsk basilikum
2 tsk sød paprika
2 ½ dl hvedemel
⅔ dl olie
1 rød peberfrugt skåret i 1 cm. store tern
1 lille rød chili uden frø fint hakket
2 ½ dl vand
2 tsk kyllingebouillonpulver
2 ½ dl cremefraiche
25 gram smør
5 dl fint skåret cajungrønsager
 
Dup kyllingestykkerne tørre.
Bland cajunkrydderi, basilikum, paprika og hvedemel og vend kyllingen i det
krydrede hvedemel.
Gem resten af melet.
Opvarm olien i en gryde og brun kyllingestykkerne ca. 4 minutter på
hver side til de er gyldne og sprøde.
Tag dem op.
Svits cajungrønsagerne i 2 spsk af den varme olie sammen med
peberfrugt og chili til grønsagerne har taget farve.
Læg grønsagerne i et ovnfast fad og læg kyllingestykkerne over.
Hæld 2 ½ dl vand ved, læg låg over og stil fadet i ovnen ved 180ºC i
40 minutter.
Tag låget af, tilsæt bouillonpulver og cremefraiche og steg kyllingen
videre i 20 minutter uden låg.
Pisk 3 spsk af det krydrede hvedemel sammen med smørret i en gryde og lad
det blive gyldenbrunt.
Rør det i stegeskyen og spæd eventuelt saucen med vand.
 
Tips: Kyllingekødet kan erstattes af kanin eller andekød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.831 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her