Logo

Krokodille tournedos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 krokodille tournedos
1 dl pecan nødder
1 papaya skåret i små stykker
1 mango skåret i små stykker
3 tsk rørsukker
lidt rom
1 ½ dl kyllingefond
salt
peber
karry
olivenolie
vindruekerneolie

Brun nødder og sukker i olivenolie i et par minutter. Tilsæt papaya og mango. Rør det hele sammen, lad det komme op at koge, tilsæt fond og lad det reducere. Tilsæt lidt rom og lad saucen simre i 15 minutter.
I mellemtiden krydres tournedos'erne med salt, peber og karry. Steg dem i vindruekerneolie. Når de er blevet smukt brune på begge sider tages de af panden.
Hæld lidt vand på panden og hæld derefter væden fra panden i saucen.
Hæld lidt sauce på hver tallerken og læg en tournedos ovenpå. Pynt evt. med lidt mango og nødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.279 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her