Logo

Krogryde med paprikaflødesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Krogryde med paprikaflødesauce

 

Hver kro sin gryde, men prøv selv at tilberede en lækker krogryde til søndagsmiddagen.

Arbejdstid: 45 min. Koge/stegetid: 35 min. 4 personer

 

#

1 svinemørbrad

salt og peber

15 g smør

150 g bacon

150 g cocktailpølser

250 g champignon

2 skalotteløg

2 fed hvidløg

2 dl vin eller bouillon

1 dåse cherrytomater eller hakkede tomater

1 spsk koncentreret tomatpuré

1 spsk paprika

1-2 dl cremefraiche 38% eller piskefløde

 

Tilbehør:

kogte ris eller kartoffelmos

hakket persille eller brøndkarse

dampede grønne bønner, asparges eller broccoli

*

 

AFPUDS mørbraden, og skær den i 2 cm tykke skiver.

Bank dem let, og krydr med salt og peber.

 

SKÆR bacon i terninger, og rist dem gyldne på en tør pande.

Tilsæt cocktailpølser, og rist i endnu et par min.

Hæld det over på en tallerken.

 

RENS champignonerne, skær dem i mindre stykker, og rist dem på panden.

Krydr med salt og peber, og hæld dem ved baconblandingen.

 

KOM lidt smør på panden, varm op, og brun mørbradbøfferne i et par min. på hver side.

Tag dem af panden.

 

PIL skalotteløg og hvidløg, og hak dem fint.

Steg dem bløde på panden, og tilsæt vin eller bouillon, tomater, tomatpure og paprika.

Kog igennem under omrøring, skru ned, og lad saucen simre i 10 min.

Tilsæt cremefraiche eller fløde, og kog saucen igennem.

Smag til med salt og peber.

 

LÆG kød, bacon, pølser og champignon i saucen, varm igennem, og smag til med salt og peber og evt. paprika.

Server med det ønskede tilbehør.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 485 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mørbradbøffer grillede med forårskartoffelsalatDet er forårstid, og alt spirer op af jorden. En af de første danske krydderurter er...
• Pasta med mørbrad og citronVi har vendt rucolasalat i retten, men du kan også bruge frisk spinat, grønne ærter,...
• Wok med mørbrad, grønsager og sojamarinadeI en lille husholdning kan en hel svinemørbrad række til flere dage. Du kan skære noget af...
• Kefir-Is med grøn mousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os