Logo

Krondyr deller og torskemos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Krondyr deller og torskemos

 

Der findes flere opskrifter på vildt frikadeller. Du kan bruge denne gode opskrift til alt hakket vildtkød. Her er der hakket krondyr i opskriften.

 

# Ingredienser

500 g krondyr kød, hakket

1 tsk god grov salt

1 æg

1 håndfuld havregryn

svinefedt eller olie

 

1 stykke torsk

1 blomkål

2 hele hvidløg

2 dl olie

 

* Tilberedning

Kom blomkål, hvidløg og torsk, uden skind, i gryden og kog det hele mørt.

Start med at røre kødet sejt med saltet.

Denne del af processen er vigtig, for at få en fast fars.

Krondyrfarsen blandes med æg, havregryn og steges til deller i svinefedt.

Blomkålen og fisken hakkes til mos med en gaffel og tilsættes 2 dl olie og stegefedtet fra frikadellerne.

Saltes efter smag.

 

Tips: Blomkål kan suppleres med rosenkål

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 45 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SveskedessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os