Logo

Kromandens kaninret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1,5 kg kanin
40 g fedtstof
4 dl vand
1 dl tomatpuré
40 g hvedemel
200 g gulerødder
1 porre

Kaninen parteres i passende stykker og brunes i fedtstof.
Så snart kaninen er brunet tilsættes grønsager, der er groft høvlet og porre der en skåret i ringe, tillige med vand, tomatpuré, salt og peber.
Steges for svag varme i ca. en time.
Hertil serveres kartoffelmos.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 503 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillet flanksteak og tarteletter med bærBåde bøffer og pølser er klassikere på grillen, her er det en udskæring, nemlig...
• RuskisnuskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hakkebøf med avocadomosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os