1 kalkunkølle 
4 ansjosfileter 
1 ½ dl tør hvidvin 
salt, peber 
 
Sauce: 
1 dåse tunfisk naturel 
150 g mayonnaise 
ca. 1 dl sky fra køllen 
peber 
1 spsk kapers 
2 tomater
 
Skær ansjosfileterne i mindre stykker og fordel dem i køllen, der hvor 
lårbenet har sidet. 
Snør køllen med bomuldssnor, gnid den med salt og peber og læg den i en lille bradepande. 
Hæld hvidvin ved og læg alufolie over. 
Sæt køllen i ovnen i ca. 1 ½ time ved 200ºC. 
Tag kødet ud, pak det i folie og stil det køligt til næste dag. Gem skyen. 
  
Sauce: Hæld væden fra og pisk tunfisken igennem med en el-pisker, så den findeles. 
Pisk mayonnaise og 1 dl stegesky i. 
Smag til med peber og måske lidt salt. 
Tag snoren af kalkunkøllen og skær den i tynde skiver. 
Anret dem på et fad og hæld saucen over. 
Pynt med kapers og tomatbåde.