Logo

Kronhjort med fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

krondyrflanke
løg
champion eller kantareller
timian (frisk eller tørret)
fløde til saucen
 
Krondyr flanken ( skulderbladet ) udbenes og den steg der er kommet frem
rulles og snøres omkring fyldet.
 

Fyld: Løg i fine tern og champion som er blendet, denne blanding ristes på panden og smages til med timian samt salt og peber.
 

Stegen sættes i en kold ovn som sættes til 180ºC
Ca. 0,5 l bouillon hældes ved (evt. 2 bouillontern + vand)
Efter 2 timer tages kødet ud og hviler i 20 min under alufolie medens du
laver saucen af den sky der er kommet fra stegen koges op jævnes med en
smørbolle.
Serveres med en hjemmelavet kartoffelmos.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.182 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?