Logo

Krydrede oksespid med karrykål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600-700 g hakket oksekød
2 løg
2 fed hvidløg
1 spsk paprika
1 tsk kommen
1 tsk stødt muskatnød
½ tsk stødt chili
1 æg
salt og peber
 
Karrykål:
1 lille hvidkål
3 spsk karry
2 dl kokosmel
8 dl vand
salt og peber
 
Hvidkålen skæres i kvarte, befries for stok, snittes fint og blandes med
karry.
Kokosmel blandes med vandet og sies.
Kål og kokosmælk blandes og sættes over i en gryde. dampes mørt under
låg og smages til med salt og peber.
Kødet røres med revet løg og presset hvidløg, krydderier og æg.
Smages til med salt og peber, formes til aflange pølser og sættes på
grillpinde.
Spidene grilles i ovnen ca. 5 min. på hver side og serveres med den varme karrykål og et godt brød.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.008 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?