Logo

Krydret hakkebøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Krydret hakkebøf

500 g hakket oksekød

1 revet løg

1 spsk klippet persille

1 fed revet hvidløg

1 spsk finhakkede oliven

salt og peber

smør eller margarine

1 stor tomat

1 stort løg

4 æggeblommer

karse

Tilbehør: brasede kartofler eller pommes frites, salat

*

Bland kødet med revet løg, klippet persille, revet hvidløg, oliven, lidt salt og peber.

Form det til 4 flade bøffer og steg dem i smør eller margarine på panden - ca. 2 minutter på hver side.

Læg 1 tomatskive på hver bøf, herover 1 stor løgring og lad forsigtigt 1 æggeblomme glide ned i hver løgring.

Drys med karse og server brasede kartofler eller pommes frites og salat til retten. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.017 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffelfad med baconEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tapas af nye kartoflerHer er opskriften på en spændende lille tapasret. Denne tapas er perfekt som lille forret,...
• Krydret skinkeschnitzel med røde bønnerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hylde-marinerede blommerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os