Logo

Krydret hakkebøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krydret hakkebøf

500 g hakket oksekød

1 revet løg

1 spsk klippet persille

1 fed revet hvidløg

1 spsk finhakkede oliven

salt og peber

smør eller margarine

1 stor tomat

1 stort løg

4 æggeblommer

karse

Tilbehør: brasede kartofler eller pommes frites, salat

*

Bland kødet med revet løg, klippet persille, revet hvidløg, oliven, lidt salt og peber.

Form det til 4 flade bøffer og steg dem i smør eller margarine på panden - ca. 2 minutter på hver side.

Læg 1 tomatskive på hver bøf, herover 1 stor løgring og lad forsigtigt 1 æggeblomme glide ned i hver løgring.

Drys med karse og server brasede kartofler eller pommes frites og salat til retten. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.823 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?