Logo

Krydret kaningryde - 5 g fedt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

375 g magert kaninkød, skåret i terninger
1 spsk hakket rosmarin, plus 1 kvist til pynt
1 spsk blandede krydder­urter
1 spsk hvedemel
1 tsk olivenolie
1 rødløg, skåret i både
1 stykke appelsinskal
4 soltørrede tomater, lagt i vand og derefter hakket
1,5 dl rødvin
50 g puy linser
havsalt og peber
 
Læg kødet i en plasticpose.
Tilsæt krydderurter og hvedemel; bland godt, så kødet dækkes.
Opvarm olien i en ovnfast gryde.
Svits kødet i nogle få minutter, indtil det er blevet brunet.
Tilsæt derefter løgbåde, appelsinskal og tomater.
Hæld rødvin i blandingen sammen med nok vand, så kødet lige dækkes.
Drys godt med salt og peber.
Læg låg på gryden og lad retten simre i 40 minutter-1 time eller indtil kødet er meget mørt og grønsagerne er færdige.
20 minutter før stegetiden er slut skylles linserne og koges i en gryde vand i 10 minutter. Hæld vandet fra linserne og kom dem i retten.
Lad derefter retten simre i 5 minutter.
Tag appelsinskallen op før servering og pynt med en rosmarin­kvist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.027 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her