Logo

Krydret kaningryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 kg kanin
50 g smør
2 tsk salt
1/2 tsk peber
400 g skalotteløg
2 grønne paprika
2 røde paprika
800 g flåede tomater
3-4 dl piskefløde
4 spsk hvedemel
1 spsk paprikapulver
1 spsk karry
1 spsk citronsaft

Skær kaninen i portionsstykker. Brun smørret let på en stegepande. Brun kødet i små portioner, så de bliver pænt brune overalt.
Læg kødet i en gryde. Drys med salt og peber.
Rens løg og paprika. Skær paprikakødet i strimler og kom dem og løgene i gryden.
Hæld tomater og 2/3 af fløden i.
Lad gryden snurre ved svag varme i ca. 30 minutter eller til kødet er mørt.
Rør resten af fløden og melet til en jævning og rør den i gryden.
Lad gryden koge 5 minutter mere.
Smag til med paprika, karry og citronsaft.
Serveres med ris, kartofler eller spaghetti
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 755 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hornfisk gratineret med ost og pestoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Spaghetti siracusaniEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalkunbryst med champignonsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugttærte nemEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os