Logo

Krydret jydesteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 jydesteg (se Tips:)
1/2 tsk rosmarin
1/2 koriander
1 tsk tørret grøn peber
1 tsk salt
15 g margarine
2 1/2 dl vand
1/2 dl cremefraiche
1/2-1 tsk Maizena

Rosmarin, koriander og peber blandes og knuses i en morter.
Kødet gnides godt med krydderierne og salt og brunes på alle sider i en gryde i margarinen.
Vand hældes ved, og kødet småsteger 3/4-1 time, til stegen er mør.
Creme fraichen og Maizena røres sammen og piskes i saucen.

Tips: Jydesteg er rullet bov med svesker.
Vejer fra 700-900 g
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 618 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Oksehøjreb med ben samt hasselback-kartofler og ragout af vinbjerg-snegleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FetabøfferEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pasta med bacon-flødesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• MokkabuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os