Logo

Krydret hellefisk med papayasalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g hellefiskfileter

Krydderblandning:
1 fed hakket hvidløg
2 spsk limesaft
2 spsk frisk klippet purløg
½ rød udkernet og fint hakket chili
1 knsp.stødt nellike
½ tsk tørret timian
½ tsk salt
¼ tsk peber fra kværn

Papayasalsa:
2 papayafrugter
2 forårsløg
2 små røde udkernede og fint hakkede chili
4 spsk limesaft
½-1 tsk stødt sød chili

Fisken lægges i et smurt ovnfast fad. Krydderblandningen røres sammen og fordeles ovenpå. Fadet dækkes med alufolie. Sættes i ovnen ved 200 º i ca. 15 minutter, til fisken er hvid og fast.
Papayafrugterne skrælles, halveres og udkernes. Hakkes groft.
Forårsløgene skylles og snittes fint. Alle ingredienserne røres sammen. Trækker i køleskabet i en time.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 825 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?