Logo

Krydret hellefisk med papayasalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hellefiskfileter

Krydderblandning:
1 fed hakket hvidløg
2 spsk limesaft
2 spsk frisk klippet purløg
1/2 rød udkernet og fint hakket chili
1 knsp.stødt nellike
1/2 tsk tørret timian
1/2 tsk salt
1/4 tsk peber fra kværn

Papayasalsa:
2 papayafrugter
2 forårsløg
2 små røde udkernede og fint hakkede chili
4 spsk limesaft
1/2-1 tsk stødt sød chili

Fisken lægges i et smurt ovnfast fad. Krydderblandningen røres sammen og fordeles ovenpå. Fadet dækkes med alufolie. Sættes i ovnen ved 200 º i ca. 15 minutter, til fisken er hvid og fast.
Papayafrugterne skrælles, halveres og udkernes. Hakkes groft.
Forårsløgene skylles og snittes fint. Alle ingredienserne røres sammen. Trækker i køleskabet i en time.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 618 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Barbequespid med efterårssalat og bagt kartoffelSpændende spyd med oksekød, champignon, perberfrugt og løg der marineres i barbecuesauce....
• Lammesadel med kaviarsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bruschetta, Lammeryg og Pærer Belle HeleneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ananasis med chokoladesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os