Logo

Krydret vintergryde med lammekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 små lammemørbrad
2 løg (3 små)
2-3 gulerødder
2 fed hvidløg
1 stor håndfuldhakket persille
Olivenolie

Krydderier:
frisk revet ingefær eller stødt ingefær
karry
sød chili
4-6 kardemommebælge
2 stk kanelbark
salt
peber
lidt fløde
en sjat rødvin

Sauter løgene indtil de er klare i olivenolie. Tilsæt hakket hvidløg, gulerødder og persille. Lad det svitse videre et par min. tilsæt lidt frisk revet ingefær, karry, sød chili, et par kardemommebælge og 1 kanelbark samt salt og peber. Læg de svitsede grønsager op på en tallerken.

Skær lammemørbradene ud og steg dem i olien fra grønsagerne tilsæt evt. mere olie/smør. Når saften begynder at sive ud af kødstykkerne tilsættes de svitsede grønsager og krydderier, samt fløde, 1 kanelbark, lidt rødvin. Lad retten simre små 10 min.

Smag til og server.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 620 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hotte kåldolmereEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spaghetti napoletanaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalkun-hvidkålgrydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldig sorbet af frisk ana­nasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os