Logo

Krydret vintergryde med lammekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 små lammemørbrad
2 løg (3 små)
2-3 gulerødder
2 fed hvidløg
1 stor håndfuldhakket persille
Olivenolie

Krydderier:
frisk revet ingefær eller stødt ingefær
karry
sød chili
4-6 kardemommebælge
2 stk kanelbark
salt
peber
lidt fløde
en sjat rødvin

Sauter løgene indtil de er klare i olivenolie. Tilsæt hakket hvidløg, gulerødder og persille. Lad det svitse videre et par min. tilsæt lidt frisk revet ingefær, karry, sød chili, et par kardemommebælge og 1 kanelbark samt salt og peber. Læg de svitsede grønsager op på en tallerken.

Skær lammemørbradene ud og steg dem i olien fra grønsagerne tilsæt evt. mere olie/smør. Når saften begynder at sive ud af kødstykkerne tilsættes de svitsede grønsager og krydderier, samt fløde, 1 kanelbark, lidt rødvin. Lad retten simre små 10 min.

Smag til og server.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 806 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?