Logo

Kulsvierkonens pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g spaghetti
200 g bacon
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
3 æg
4 spsk fløde
3 spsk reven parmesan
Salt, friskkværnet peber
 
Skær baconen i tern og svits den i en kasserolle med hvidløget og olien.
Tag kasserollen af varmen, når baconen alt efter ønske er blank eller
sprød.
Pisk æggene i en skål og rør fløden i med parmesan, peber og salt.
Fløden kan udelades, men gør retten fugtigere.
Kog spaghettien.
Dræn den og bland den i kasserollen med baconen.
Hæld de piskede æg ved og rør godt igennem vd svag varme, mens saucen
stivner, så meget som man ønsker.
Servér med reven parmesan.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 684 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Forel som i PiemonteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pirogger med krabbe- og svinekødOpskriften til pirogger stammer oprindeligt fra Rusland. Indholdet kan laves på mange...
• Gratineret spinat med baconEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Choko-mynte kageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os