Logo

Kylling a la Marengo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1,2 kg poulard, 1 stk
500 g tomater
2 fed hvidløg
saft af 1 citron
olie el. smør til stegning
2 1/2 dl vand
250 g champignon
200 g perleløg
4 kæmperejer
1 spsk smør
4 æg
1 spsk smør
1 bdt glatbladet persille
1/2 bdt basilikum

Del poularden i 6 - 8 stykker og brun dem i fedtstof i en sauterpande el. stegegryde.
Skold, flå og udkern tomaterne. Hak dem groft og kom dem ved kyllingen.
Tilsæt vand, hvidløg, salt og peber og lad retten stege 45 min.

Rens champignoner og perleløg, og svits svampe og løg i fedtstof i 10 min. Krydr dem med citronsaft, salt og peber.

Sauter kæmperejerne i lidt fedtstof med citronsaft og evt. hvidløg.

Tag de færdigstegte kyllingestykker op af panden og indkog saucen.
Læg fjerkræstykkerne tilbage i saucen, tilsæt svampe og løg, og varm det hele godt igennem.
Smelt imens lidt smør på panden, pisk æggene let sammen med en gaffel, hæld det på panden og lad det stivne ved svag varme.
Hak persillen. Anret fjerkræragouten på et fad pyntet med rejer, røræg, basilikum og persille.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 993 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BlomkålssuppeSelvom suppe måske ikke er typisk for sommeren, så smager blomkålssuppe ikke desto mindre...
• Quenelles med sauce NantuaKender du Lyon kurverne? Det er disse restauranter, der serverer alle de gode...
• Kogt oksekød på engelsk faconEngelsk oksekødsgryde minder meget om den danske, og den er god. Se hvordan du kan gøre...
• Nyt designEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller, bagt uden gærHjemmebagte boller smager bare bedst, især lune fra ovnen med smør og syltetøj. disse er...
• Kong Frederiks livretDette er den originale opskrift på Kong Frederiks livret. I Sønderborg; Kong Fiddes...
• Kalkunfilet med tunsalsaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Muscovado-yoghurt iscreme med karamelspiralEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os