Logo

Kylling à la creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kylling à la creme

 

Server en lækker gryderet med kyllingebryst, peberfrugt og svampe.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 30 min. Stege/kogetid: 35 min. Fryseegnet

 

#

250 g kyllingebryst uden skind

2 dl hønsebouillon

1 rød peberfrugt

1 grøn peberfrugt

100 g champignon

25 g smør

50 g hvedemel

2 dl hvidvin

½ dl mælk

½ dl fløde

1 spsk cognac

salt og friskkværnet peber

 

Tilbehør:

2-3 dl fuldkornsris eller andre ris

bredbladet persille

*

 

Kog risene efter pakkens anvisning.

Skær kyllingekødet i terninger, og lad dem simre møre i bouillonen i 12 min.

 

Rens peberfrugterne, og skær dem i tynde stykker.

Læg dem ved kyllingen, og lad det simre i et par min.

 

Rens svampene, og skær dem i skiver.

Steg dem gyldne på en pande med smør.

Drys med mel, og lad det opsuge fedtstoffet.

Tilsæt hvidvin, mælk og fløde, og kog i nogle min. under omrøring.

Hæld svampeblandingen i gryden med kylling og peberfrugt.

Varm op, og smag saucen til med cognac, salt og peber.

Server med de kogte ris, og drys med persilleblade.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 334 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillstegt kyllingebryst med kartoffelsalatLad kødet marinere, mens du tilbereder kartoffelsalaten og evt. tænder op i grillen
• Grydestegt kylling med det heleGammeldags grydestegt kylling skal man ikke lave for meget om på. Men det spolerer nu ikke...
• Stegte kyllingelår med spidskålssalat og rabarberkompotPersillestegt kylling er en klassiker. Her har vi brugt nogle saftige lår til retten i...
• Gratineret frugtsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os