Logo

kylling bagt, med citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lækker ret med kylling marineret i citron, chilii, løg og hvidløg og derefter bagt i ovn. Serveres med ris eller nudler og en grøntsagsret.

 

4 små kyllinger (ca. 500 g/stk)
2 hakkede mellemstore løg
1 hakket forårsløg
2 hakkede røde chilier
2 fed knust hvidløg
0.6 dl jordnøddeolie
0.6 dl citronsaft
 
Skær kyllingerne i halve langs bryst og rygrad. Pres hver halvdel ned så
de bliver lidt flade.
Bland løg, forårsløg, chili, hvidløg, olie og citronsaft i en foodprocessor
og kør, til det er jævnt.
Hæld blandingen over kyllingerne; dæk dem til og mariner den 1 time
eller natten over i køleskab.
Forvarm ovnen til 180ºC.
Brug tang og tag kyllingestykkerne op af marinaden; gem marinaden.
Læg kødet i en bradepande i et enkelt lag. Steg det i 40 minutter, eller til det er gennemstegt og gyldent; smør det under stegningen med marinaden.
Serveres med ris eller nudler og en grønsagsret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.425 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her