Logo

Kylling braiseret med linser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 frilandskylling
4 skalotteløg
1 gulerod
1 pastinak
8 blade salvie
250 g linser - gerne fra Puy
1 ½ dl hvidvin
ca. 2 dl vand
ca. 2 spsk cremefraiche 38%
smør
salt, peber
  
Del kyllingen i 6-8 stykker.
Brun stykkerne i smør på en sautérpande eller i en stegegryde, der tåler at komme i ovnen, og tag dem op.
Skær skalotteløg i smalle både og skær rodurterne ud i halvgrove tern.

Kom grønsagerne i panden, sautér let og kom så salvie og linserne ved.

Hæld vand og vin ved og kog et par minutter.
Kom kyllingestykkerne ovenpå, læg låg på og kom retten i en 160ºC varm ovn ca. 1 time.
Rør cremefraiche i.

Grill evt. et par minutter inden serveringen.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.034 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken type brændstof bruger din bil?



Effektiv reklame - klik her