Logo

Kylling chili frikassè

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 kyllingebryster
1 gulerod
100 g ærter
1 løg
1 tsk jalapeno chili
Emilios spice (bouillon)
Salt, peber
hvedemel
 
Kylling, gulerod og løg skæres i tern, jalapeño chili hakkes fint.
Sauteres sammen med ærter - må ikke brune.
Drysses med hvedemel og tilsættes vand, så det lige dækker.
Koges herefter 10-15 min. og smages til med salt og peber.
Drysses evt. med hakket persille og serveres med chili-kartofler. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.365 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her