Logo

Kylling i øl

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kyllingebryster gerne med ben
2 dl øl
1 rødløg grove tern
1 hønsebouillonterning
olie til stegning
salt og peber
1 laurbærblad
1 tsk tørret timian
200 g grønne bønner
100 g naturris
 
Risene sættes over i dobbelt så meget vand som ris.
Koges ca. 40 min i letsaltet vand, trækker yderligere 10 min. Kyllingebrysterne brunes af i sauterpande og krydres.
Løgene tilsættes og steges med 5 min.
Tilsæt øl, bouillonterning, laurbærblad og timian, og kog ved svag varme under låg i ca. 25 min.
Kyllingebrysterne tages op og saucen koges ind til kraftigere konsistens sammen med bønnerne.
Saucen kan evt. jævnes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.716 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her