Logo

Kylling i fad med æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Æbler
Persille, hakket
Smør, smeltet
1 kylling a ca. 1.5 kg
 
Skær kyllingen i portionsstykker.
Skær æblerne i kvarte og fjern kernehusene,
Læg halvdelen af æblerne i et ovnfast fad og fordél kyllingestykkerne over. de må IKKE ligge oven på hinanden.
Stik resten af æblerne ned mellem kødstykkerne og drys med salt og peber. Fordél det smeltede smør over kyllingen og æblerne.
Retten steges i ovnen ved 200ºC i ca. 50 min., eller til kyllingen er gennemstegt.
Servér med små pillekartofler drysset med persille.
 
Retten er ikke fryseegnet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 820 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ovnstegte squashEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Forloren hare med sød sauceNem opskrift på forloren hare med sauce. Den lækre forlorne hare er selvfølgelig svøbt i...
• Pizza - grunddej med en smule gærHvis du er nybegynder som pizzabager så se her. Dette er nemlig en grundopskrift på simpel...
• Nøddekurve 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os