Logo

Kylling i karry med ananas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kylling (parteret)
karry
salt
olie
1 lille dåse ananas
¼ liter piskefløde
 
Kyllingen dryppes med olie og krydres med salt og karry.
Steges i ovnen i ca. 45 min. ved 180ºC.
Overhældes med fløde og ananas i stykker samt 4-5 spsk ananassaft.
Steges yderligere ca. 15 min.
Serveres med ris. og flødesaucen fra kyllingen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.132 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her