
 
 
800 g kyllingelår 
Basilikumpuré: 
1 bk. frisk basilikum 
3 spsk olivenolie 
Porresauté: 
5 porrer 
300 g grønne bønner eller 
haricots verts 
1 spsk vand 
½ dl fløde 13% 
Salt 
peber 
Tilbehør: 
250 g ris 
4 stk grovflûtes 
Blend basilikumblade og oliven-olie sammen til en grøn puré. 
Løft forsigtigt skindet på kyllingestykkerne, og smør stykkerne med basilikumpuréen (gem 2 spsk til grønsagerne). 
Læg skindet på plads, krydr med salt og peber, og steg kyllingestykkerne i ovnen ved 200°C i ca. 1 time. 
Rens, snit og skyl porrerne grundigt. 
Sautér porrer og bønner i basilikumpuré og vand i ca. 5 min. 
Kom fløde ved, kog op og smag til med salt og peber. 
Servér ris og flûtes til.