Logo

Kylling i karry med kokosmælk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
450 g kyllingefilet
1/2-1 spsk hot karrypasta
1 lille friskhakket chili
1 fed hakket hvidløg
1 ds kokosmælk
1 bakke cherrytomater
1 peberfrugt
75 g cashewnødder
2 spsk olie
Lime salt og peber efter smag
 
Bland karrypasta med chili og hvidløg, og marinér kyllingerne 1 1/2 time.
Varm olien godt op på en pande og steg hurtigt kyllingen på begge sider.
Tilsæt kokosmælk og lad det koge op.
Skær peberfrugt i tern og tilsæt dem sammen med hele tomater og nødder.
Lad retten simre i ca. 10 min. og smag til med lime, salt og peber.
Servér basmatiris til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 936 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Andebryst med indonesisk marinadeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lammebov i kål og karryEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bosnisk Cevapcici - balkanrullerBosnisk Cevapcici er en slags ruller eller pølser lavet med hakket oksekød. Retten er nem...
• Abrikostærte 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os