Logo

Kylling i karry og rosinsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g kyllingefilet
2 spsk olie
2 tsk karry
1 hakket løg
½ dl rosiner
1 dl vand
2 dl cremefraiche 18 %
2 tsk majsstivelse

Tilbehør:
3 dl jasmin ris
2 hakkede peberfrugter
godt brød

Skær kyllingekødet ud i mindre mundrette stykker.
Kyllingen drysses med salt og peber og brunes i en gryde.
Kødet tages op og karry og løg svitses hurtigt.
Rosiner, vand og cremefraiche rørt med majsstivelse røres i.
Kyllingen lægges i og simrer 3 – 4 minutter, indtil den er gennemstegt.
Risene koges efter anvisning på pakken.
Peberfrugt skæres ud i små tern og serveres til kyllingen, sammen med skiver af godt brød
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 812 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?